От Левски публикуваха видео с две ситуации, в които сините смятат,

...
От Левски публикуваха видео с две ситуации, в които сините смятат,
Коментари Харесай

Левски за Валентин Железов: Извиняващо се нищожество, не го искаме повече!

От Левски публикуваха видео с две обстановки, в които " сините " считат, че са ощетени по време на мача с Локомотив (София) (2:3). 26-кратните първенци дефинираха съдията от срещата Валентин Железов като " извиняващо се безличие ".

Ето какво написаха от Левски без редакторска интервенция:

" Уважаеми ръководители на Съдийската комисия към БФС. Представяме на Вашето внимание две идентични обстановки, в които " Левски " очевидно бе ощетен от ръководените от Вас съдии.

Първата от тях е от 1-ия кръг на Първа лига при гостуването на " ЦСКА 1948 " в Бистрица, когато основният рефер Ивайло Стоянов не отсъди явна игра с ръка на футболист на противниковия тим в наказателното му поле.

Втората е от 10-ия кръг на шампионата - в събота, 10 септември против " Локомотив " (София). Главният арбитър Валентин Железов не глоби игра с ръка на футболист на домакините макар многочислените повторения, които видя на ВАР монитора. Ситуация, след която падна победното попадение за " Локомотив ".

След случилото се в първия кръг не взехме отношение само поради положителното на българското съдийство. Със съдията Валентин Железов обаче това се трансформира в наклонност.

Категорично заявяваме, че не желаем това " извиняващо се безличие " да управлява мачове на " Левски ".

П.П: С интерес чакаме да научим дали основния арбитър и дежурния пратеник на мача на стадион " Локомотив " в София са описали в своите отчети всичко, което чуха ушите им в тунела след края на първото полувреме на срещата.

" ПФК Левски ".
 Одитът в Левски завърши
Одитът в Левски завърши

Не е намерено нищо друго от предварителните данни за финансовото положение на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР